tisdag 16 februari 2016

Restaurangveckan

skall tydligen börja nästa vecka måndag, hade det inte varit klokt att ta det denna vecka, sportlovsveckan då kanske en del tagit ledigt!!
Men det är deras beslut, om denna vecka gör något åt omsättningen får de väl se. Man kan välja en tvårätters för 200 kronor, antar att dryck kommer till och tar man en stor stark då blir det kulor direkt.. Betalade över 60 kronor för en stor stark.. Det är väl inte mening som någon lunch precis som brukar ätas när man arbetar utan en mer kvällssupé, kanske på tu man hand eller i goda vänners sällskap.
Vet inte om detta är första gången men tydligen är det så. Det dras igång lite lockelser under lågsäsongen, men som sagt att det är synd att lite vin eller öl till maten är så satans dyrt i detta land, tack för det politiker.

Deltagande matställen denna första gång är:
The View.
Pirum Restaurang och Vinbar.
Stadshotellet.
Josefs Pub Restaurang & Sportbar.
Italia.
Bakgår´n.
Skafferiet.
Pitcher´s.
O´Leareys.
Troja.
Milano.

Stadshotellet är en av deltagarna, fattades bara annat och är väl det stället man förknippar mest med den gamla stilen av restaurang.

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...