fredag 26 februari 2016

Det nya asylboendet i stan.

Lidköpings kommun är nära kontraktsskrivning med en fastighetsägare om nytt flyktingboende. Det handlar om en stor fastighet i centrala delen av Lidköping kunde vi läsa.
Och genast sköt spekulationerna fart.. Det som tycks ligga bäst till i spekulationerna är den byggnad som en gång inrymde MEMA fabriken, MEMA. AB Metallmanufaktur... Som stått "nästan" tom ett tag..
FA fyndet har väl en del lager där. Alltså den byggnad som ligger direkt efter pizzeria Venezia. Har inget hört att man sparkar ut pizzerian men det är väl inte troligt de har väl kontrakt.
Enligt rykten skall det finnas färdiga ritningar/skisser för ett asylboende i huset, så nu är det bara att se om detta stämmer eller om man får dra med svansen mellan benen. Någon sade att det är Stenmark som äger fastigheten..
Här är det hus som det skulle gälla då, precis bakom pizzerian och innan Karlqvists smide på Brantabäcksgatan och då måste det vara detta hus.. Men som sagt så är det spekulationer.

Uppdaterat 3-mars.. Nu skrivs det om nytt asylboende i gamla Tändsticksfabriken och att det tydligen är den som är "fastighet i centrala delar". Så kanske det är men det betyder inte att denna lokal ovan är ute ur leken, kan sitta i stolen för nästa rakning...

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...