fredag 15 januari 2016

Premiär för O’Learys.

Då var det premiär för ännu ett matställe i Lidköping med TV skärmar och sportevenemang som dragplåster. Man har tänkt sig att folk skall ta en öl eller två och kanske även en bit mat.
Våra starters skriver O’Learys Sverige är ett bra sätt att börja måltiden. Nachos, kycklingvingar och fyllda quesadillas är perfekta för att stilla den värsta hungern.. Hamburgarna är oslagbart populära vill man också framföra..
O’Learys från Nantucket Island utanför Boston öppnar alltså idag även i Lidköping och ger sig in i gemenskapen i världen med runt 120 butiker. Lidköping som nu får ännu ett matställe till den massiva flora som finns i staden av matställen, hur det påverkar får vi väl se. Men fler skall slåss om den biten..
I juni 2015 gav Miljö- och byggnämnden ett tidsbegränsat bygglov för att öppna ett O’Learys i kvarteret Sirius där också bowlingen finns. Och nu står det alltså färdigt.

Denna premiärkväll kommer man att visa matchen mellan Edsbyn och Villa Lidköping på TV skärmarna så om "Villa ville vinna" vore det vänligt......
Uppdaterat,
Och Villa vann samt som befarat var det fullbokat när jag kollade in vid 18.00-tiden, men jag lyckades tjata till mig att få ta en öl i baren. Priset för en stor stark var 63 kronor och det följer väl priset som övriga i stan tar för detta. Kollar man rikspriser pendlar de mellan 45 kronor på det billigaste stället, upp till 65 kronor för en halvliter på det dyraste. En stor stark skall minst innehålla 40 cl skriver man. Men 63 kronor är enligt mig lite för mycket.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...