onsdag 13 januari 2016

En handels god jul.

Vi har bland annat uppmanats att "ge inget" i annonser på TV och i riksmedia men året har ändå varit gott för många handlare så även i Lidköping.
Ordförande i Lidköpings handelsråd konstaterar däremot att handelsmönstret har förändrats.. Om det är tillfälligt eller konstant får vi väl se.
Han säger att det har varit lite mindre människor i rörelse men kunderna har varit mer inriktade. Man visste tydligen mer vad man vill ha denna julhandel.
Men det bästa var mellandagarna då var det även mycket folk i rörelse och flera butiker hade sitt bästa resultat vilket är väldigt viktigt för resten av året.
Från handelsrådet i Lidköping menar man att det inte finns någon konflikt mellan centrum och de yttre handelsområdena, man måste ha butiker som Clas Ohlson och Rusta menar man för att även locka hit utsocknes.. Så får vi äntligen hoppas på att Biltema kommer igång efter sin långbänk. Centrum blir begåvat med ett massivt HM till våren som borde göra sitt.
Nu saknas det bara ett parkeringshus där, men det ger politikerna beslutsångest.
Tomten har vad det verkar även detta år varit flitig i sin yrkesutövning och kommit med klappar.

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...