torsdag 28 januari 2016

Oroligt i Götene!

För sjätte gången på bara några veckor har det brunnit i ett flerfamiljshus på Ågatan i Götene. En man i 40-årsåldern har gripits misstänkt för att ha anlagt branden.
Har det inte varit lite mycket "bråk" i Götene på senare tid? Nu kanske en del tror jag enbart menar på grund av det stora asylboendet i Lundsbrunn, men det var inte tanken.. Visst har det gjort sitt till polisens ökade insatser i Götene men det är inte hela förklaringen.
Och förklaringen? Inte en aning, har det uppmärksammats mer vad som sker i Götene? Eller har det alltid varit denna nivå på det hela?
Bråk på asylboende, bränder, misshandel, inbrott är några av rubrikerna på senare år. Hur det ser ut i statistiken har jag inte läst, men det känns som om det händer en del icke önskvärda saker i Götene nu, för ofta.
Inte skall väl militären behöva ta över gatorna i Götene... Bilderna föreställer en övning i Lidköping att försvara hamnen i samma stad. Och alltså inte försvar av Götene :-)


Arkivbilder..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...