fredag 29 januari 2016

Kvinnor i Lidköping blev antastade

skriver media. Det skulle hänt på nyårsafton 2015 till 2016, det är knepigt att man inte klarar av att hålla tassarna borta.
Kvinnorna bedömer att de tafsande var i 20-årsåldern och av utländsk härkomst. I ett fall upplever hon som det är runt 20 stycken runt henne av vilka en del tafsade.. Hon blev fasthållen och ofredad sexuellt skrivs det.. Man kan tänka vilken upplevelse det var..

Det har nu uppmärksammats på flera ställen i EU och det är oacceptabelt. Det verkar vara onekligen så att det är unga män från andra kulturer som är inblandade, i flera fall, där vissa inte kan klara den nya miljön.. Man borde ge en snabbkurs i respekt för kvinnan som tydligen saknas dem och låta ALLA inkommande få del av den. Både för deras egen skull och för många kvinnors som upplever det hela traumatiskt. Även respekt för demokratin och att vi är ett sekulärt land..
Samhället tar avstånd från främlingsfientlighet och rasism.. Ett bra sätt att bekämpa det från samhällets sida är att se till att dessa sexuella övergrepp upphör.. Och då är information ett medel, grövre ofredanden skall rättsväsendet hantera.
Patrullerande polis är mycket bra men de kan inte överblicka allt. En attitydförändring av tafsande män/pojkar måste till... Respekt skall inta bara fås utan också ges..

Arkivbild

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...