tisdag 9 juni 2015

Fösvunna 17-åriga flickan

Har fått massiv uppmärksamhet även i riksmedia och nu skrivs det att polisen i Lidköping har fullt upp med att utreda alla tips från allmänheten som strömmar in.
Flickan försvann i Blomberg på söndagskvällen 7-juni.. Vad man fått för tips berättar inte polisen utan bara att det är idéer att bearbeta.. Flickan har när detta skrivs inte hittats. Och om inget händer kommer Missing people sättas in onsdag 10 juni klockan 16.00..

Som anhörig måste det väl sväva mellan hopp och djupaste förtvivlan.. Att hon av egen vilja håller sig undan vore väl det bästa av det dåliga... Allt däremellan har olika grader av tragiska möjligheter..
Troligtvis kommer det inom en inte alltför lång framtid ett svar. Hoppet står väl till att hon avvikit av egen fri vilja..Men den bistra sanningen visade sig vara brutal och en ung flicka i början av sitt liv har bragts om livet. Är inte den förlåtande typen för sådana här fall och mitt hjärta fylls av hat..
Nu har man misstänkta och en lång process tar sin början och hur den artar sig för vi väl följa i media.

Polisens bild på Lisa Holm, 17 år..
Polisen påträffade under fredagskvällen en avliden person i sökområdet runt Blomberg. Den döda personen är enligt polisen med största sannolikhet den försvunna 17-åringen Lisa Holm. Vilket senare bekräftades av polisen.
Vid 22-tiden spärrade polisen av en stor gård som hör till Blomberg och ligger ungefär en kilometer från fastigheten där de tre personerna hämtades till förhör. Där genomförs under natten tekniska undersökningar. Tre anhållna alltså, två män en kvinna alla gästarbetare från östra Europa.

Kvinnan tas in till förhör, de två männen togs fem minuter innan. Vi får se vad som kommer ut av detta.. Förhoppningsvis är det rätt gärningsmän och om så är fallet förväntar sig nog svenska folket ett livstidsstraff för mördarna.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.