tisdag 13 mars 2012

Bert Karlsson borta från Medeltidens värld

i Götene. Ingen ide att försöka bena ut turerna i denna härva, vad gäller Medeltidens värld och Äventyrslandet, säkert borde väl vara i alla fall att det kostat en del skattepengar..
Men om ni vill bli "klokare" kanske ni kan utläsa något här från avtalet.
Vad gäller Äventyrslandet så lämnarBert Karlsson alla sina åtaganden som berör Äventyrslandet och Medeltidens värld i Götene.
Han har skrivit på avtalet som innebär att alla skulder och fordringar mellan hans bolag och Medeltidens värld därmed är reglerade.
En förutsättning för uppgörelsen är att kommunfullmäktige i Götene på sitt sammanträde godkänner borgensförbindelsen för finansieringen av Kinnekulleborgen. Det är ännu en förvirrande part i det hela, Kinnekulleborgen. Som ägde/byggde piratborgen i Äventyrslandet innan erfoderliga tillstånd var klara. Länsstyrelsen och Förvaltningsrätten underkände miljö- och bygglovnämndens beslut att bevilja bygglov för piratborgen inne på området för Medeltidens värld i Götene.
Totalsumman för lånet uppgår till 7,2 miljoner kronor. Då löser man det befintliga lånet på drygt 6,7 miljoner kronor och ersätter investeringar för närmare en halv miljon kronor som gjorts under 2011.

Bubblan som sprack.
Snart får vi väl se vilka som köper hela rasket och vad som kommer ut av det. Undrar hur många det är som ångrar hela konceptet som började med hysterin om Arn filmen. Kanske det hela skulle slutat där när Arn hysterin lagt sig.
.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.