tisdag 4 augusti 2020

Om Corona eländet.

Sverige har väl för tillfället fått ner antalet smittade och döda i Corona, hur länge det nu varar om folk börjar att nonchalera viruset..
Ute i en del av världen är det värre.. Australiens försvarsdepartement kommer att sätta in 500 fler soldater för att verkställa "stanna-hemma-ordern" i staten Victoria, enligt statsminister Daniel Andrews..
I USA har man nu passerat 150 000 döda i corona så det börjar närma sig svenska siffror procentuellt..

Dödssiffran av coronaviruset överstiger nu 70 000 i Brasilien, men antalet dagliga dödsfall verkar vara på väg att stabiliseras, uppger myndigheterna.-
Brasilien är efter USA det land som har drabbats värst av pandemin vad gäller antalet döda och bekräftat smittade.. Hur man räknar vet jag inte..

Då uppgifterna här är någon vecka gamla när detta skrivs så antalet har förändrats.. Sverige har nu ett tag haft mycket små mängder döda som sagt, får väl hoppas det håller i sig.. Nu skall jag försöka få hemkört lite livsmedel!!

Inga kommentarer:

Att bygga till varje pris.

 Mänga städer och samhälen vill växa ordentligt, Lidköping inte minst men också Grästorp-- Det handlar exempelvis om att skaka fram fler läg...