tisdag 7 juli 2020

Har ni hemförsäkring?

Alltid har vi någon form av försäkring de flesta av oss, men just hemförsäkring kanske det inte alla har som hyr eller äger bostad.. Nog vanligare bland dem som äger än bland dem som hyr.. Men det kan även bli kostsamt för dem som hyr om man inte har..
Enligt media så bodde totalt 56 hushåll i den fastighet som eldhärjades under storbranden i Landskrona. Några av hushållen saknade dessutom försäkring. Det är illa då får man stå för "inköpen" från egen plånbok. Försäkring hjälper väl lite i alla fall..
Jag har hemförsäkring och den måste väl hjälpa det mest akuta även om jag hyr en lägenhet..
Bor du i hyresrätt räcker det att du har en vanlig hemförsäkring. Bor du i bostadsrätt eller villa behöver du dessutom en särskild försäkring för bostadsrätten eller villan.. En hemförsäkring är ett slags grundläggande försäkringspaket som kan ge ersättning för dina saker om de blir stulna eller skadas i en brand- eller vattenskada, även reseskydd bl.a.

Inga kommentarer:

Framtiden med pension

Läser en del åsikter om pensionen att vi skall göra si eller så.. Klarar du av det så det viktigaste är att arbeta ett helt arbetsliv och ...