fredag 13 december 2019

En ny scen.

Läste idag i tidningen att nu finns det mer visioner, nu för en ny aula(DLG), en ansiktslyftning eller någon form av nybygge..
Som med vårt vattentorn, nytt badhus så har detta stöts och blötts ett tag nu och som nytt badhus blir det antagligen ett billigt budgetalternativ.. För badhusets del hittade man väl ett sådant i Säffle eller var det var..
Man har vision om en funktionell skolaula eller en högklassig scenlokal för hela kommunen och jag misstänker att man väljer det billigaste alternativet, blir vid sin läst med lite kosmetiskt garnityr..
– Oavsett alternativ blir det ett otroligt lyft för vår verksamhet, säger utbildningsnämndens ordförande Andreas Bill (C).. Jaha!! Men det ena blir mycket mer lyft än det andra, det kan man inte komma ifrån..
Varför inte förvandla Wennerbergsskolan(Östra skolan) till något mäktigt kulturhus med konserthall? Men nej det skulle kosta för mycket och det är ju ingen Hamnstad det är frågan om. Så jag gissar på en ombyggd "funktionell skolaula", ett otroligt lyft!!!
Arkivbild.
Sedan vill man inte heller stöta sig med Vara och deras scen.. Liksom man inte vill stöta sig med funktionsdugliga badhus i vår närhet, liksom man vill låta sjukhusstyrelsen härja fritt med vårt sjukhus o.s.v.

Inga kommentarer:

Framtiden med pension

Läser en del åsikter om pensionen att vi skall göra si eller så.. Klarar du av det så det viktigaste är att arbeta ett helt arbetsliv och ...