söndag 1 juli 2018

Nya bedrägerier.

Man ger tydligen aldrig upp skurkarna som inriktar sig på äldre, borde finnas ett hårdare straff i straffskalan för dessa brott, ta bort att man släpps efter 60 procent av tiden och låt dem sitta hela tiden t.ex.
En ny typ av bedrägeri har dykt upp under de senaste veckorna skrivet TT.. Bedragare tar sig in hos äldre och sprutar vatten på väggarna så att det ser ut som läckage i lägenheten..
När skurkarna släppts in har de distraherat den äldre personen samtidigt som de sprutat vatten på väggarna med hjälp av en flaska och rivit ner tapeter. De ska sedan ha sagt att de behöver pengar för att laga läckan och erbjudit sig att skjutsa den äldre till en bankomat för att hjälpa till att ta ut kontanter..
Kan förstå att man ger sig på gamla för man måste antingen vara lite förvirrad eller tro folk om gott och inte vara misstänksam.. Även om jag är något till åren så aldrig i helsicke jag gick på detta trick.. Då måste jag fått i mig många öl..
Som sagt se till att straffen för dessa brott känns av riktigt ordentligt kanske kan man återinföra någon form av stupstock på något torg innan man låser in dem på en lång tid.

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...