onsdag 4 juli 2018

Dan före dan.

Nu är det dagen innan den stora bil-festen ute på Hovby och i stan, Power Big Meet drar igång och redan märks det på trafiken istan att vi har stora gäster..
Som skrivits innan så är det inte mycket som finnas på torget denna gång förutom ett tält som är "Viltmat" och om jag inte såg fel finns de även vid solbryggan på östra sidan..
Jag frågade om de tänker sänka priset det hutlösa priset på 70 kronor för en 50 cl starköl och han sade att i år sänker vi betydligt, ner till 69 kronor, en riktig skämtare......
I år har man tagit det lugnare över led och flera har valt(de som ska sälja öl) att utöka kapaciteten vid befintligt ställe.. Det kanske är klokare och inte ha den hysteriska förhoppning man hade förra året.. Både krögare och butiker..
Bland annat så har "Bakgården" satt ut några typiska öl-bord där vi kan "bärsa".. Men man måste minska priset mer än vad skämtaren här ovan sa.. 60 kronor är illa nog men billigare. Dryga 16 kronor får vi betala på bolaget för en 50 cl Mariestad.. Tripplar de det(16,7) kr) så kan de ta ca 50 kronor..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...