söndag 27 maj 2018

Sinar vattnet?

Tydligen så uppmanas invånarna i Lidköping att var rädda om vattnet trots vi har en stor pöl utanför.. Om detta väder fortsätter och om inte det sparas vatten kan det bli aktuellt med bevattningsförbud..
Och som alltid kommer det "råd" när något kanske är på väg att hända.. "duscha snabbt,fyll inte pooler, vattna med kanna istället för med slang, stänga av kranen när man borstar tänderna.."
En del råd kan göra något medan andra inte gör så mycket.. Vet för många år sedan då man skulle lära sig spara på energin och ett råd var att inte tappa ur badvattnet i badkaret utan låta värmen från det stråla ut först.. Hahaha ungefär som nylonstrumpan för TV.n men med den skillnaden att nylonstrumpan var ett var ett mycket lyckat inslag..
Så vi får väl se hur länge detta väder står sig, det gör väl en del för vattenståndet i Vänern också och om man då kunde ge fan i att tappa för mycket vatten från densamma..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...