söndag 27 maj 2018

Ny butik till Änghagen!!

Enligt NLT så kan en butik vara på gång till Änghagens handelscentrum där två lokaler vägg i vägg står tomma, sportbutiken Sportia och Sova butiken där sportbutiken stått tom ett bra tag..
De skall byggas om till en och fastighetsägaren uppger att en hyresgäst är på gång står det.. Men naturligtvis är det såååå hemligt vilken kedja det är men det ska var ett bra komplement till området..
Det finns ingen liknande affär i Lidköping och folk kommer att gilla den säger ägaren till området men hemligt är det.. Men ännu är inte skylten om "Ledig lokal" borta..
Nåväl om anser sig ha något att vinna på det så varför bry sig man måste väl lossa på förlåten någon gång för de vill väl ha kunder.. Det skall tydligen finnas en chans att hemligheten skall öppnas till hösten om det går bra, september-oktober, troligast är väl oktober.. Här skall väl inget överklagande komma till stånd som annars är vanligt i denna stad så det hindret lär väl inte komma..
Likaledes är det väl inte det byråkratiska spelet med Länsstyrelse och kommunpolitiker inte inblandade så det är väl bara att köra igång när kontrakten är skrivna..
På Facebook är spekulationerna i full gång vilken kedja det kan tänkas vara.. Systembolag har fått flera förslag men det finns ju redan istan och att de med den alkoholpolitik som politiker för i detta land är det helt otänkbart.. Men om man tänker efter så blir det krångligt vid nuvarande ställe i framtiden när området bebyggs och där t.ex. Moderater inte vill kompensera för mindre parkeringsyta..
Kan det vara dags att plocka ner skylten? Och det kommer en butik som lockar mer folk till området.. Nästa sommar ståtar väl Biltema förhoppningsvis en liten bit bortom området också..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...