torsdag 5 april 2018

Entré syd har vaknat till igen.

Det puffar på i sakta mak vad gäller Entré Syd vid parkeringen bakom Åhléns, nu börjar något som skall bli en plan ta form.. Och där vill man riva tre av de röda husen eftersom de är i dåligt skick.. Det lär väl det gnällas över i gnällandets stad, mig gör det inget tycker ändå vårt centrum är väl bevarat..
Är väl ingen mening med att börja spekulera om detta ännu vi får se om det är klart före Hamnstaden.. Men bostäder lär det bli och parkeringshus om man vill ha kvar butiker i centrum..
På taket ovanför Åhléns där det nu är parkering vill man enligt vad som skrivits bygga lägenheter och så även i Entré Syd, om det var 80 lägenheter där samt då ett antal ovanför Åhléns.. Det blir lite befolkat.. Centrum blir förtätat och än viktigare är då parkeringsplatser..
Alla husen skall då rivas utom det som står mot Norra Torngatan skrivs det.. Och jag som trodde att huset där antikvariatet finns var bäst, men det ligger väl mitt i.. Kan man inte flytta det till Limtorget?

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...