fredag 6 april 2018

Nytt lekland?

Nu har man rotat upp en yta vid "Sibiren" de gamla lagerlokalerna på Rörstrendsområdet som restaurerats och nu blivit företagslokaler..
Det är på parkeringen precis utanför som man nu finner vara lämpligt för något i leklandsväg.. Det förtätar området Rörstrand center lite och tydligen en lämpligare plats för kommun att svälja.. Samtidigt sneglar man åt kommunal park för att ersätta förlorad parkeringsyta.. Vilket nog behövs för det kan vara trång där ibland i dagsläget..
Vad det blir för typ av lekland vet i tusan, blir det värt namnet lekland eller typ lekplats med lite attiraljer.. Vi får väl se det lär väl inte hända över en natt i denna stad, här skall väl ingen överklaga i alla fall såvida inte kommunen mästrar..
De gamla lagerlokalerna i folkmun kallad "Sibirien" har fått en ordentlig uppgradering mot vad det såg ut och i dess närhet kanske det kommer ett lekland.. Vi får se hur turerna går..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...