torsdag 5 april 2018

Lidåker fullt.

Man har tydligen lyckats hyra ut alla lägenheter på Lidåker de tre höghusen varav ett är trygghetsboende.. Så till sommaren börjar väl flyttlassen att rulla in..
Kanske just därför man är så snabba på området där HL båtar låg att ansöka om bygglov vilket man gjorde veckan efter detaljplanen blev godkänd, snabba ryck..
Trodde det skulle bli lite trögare på Lidåker då det är en bit till centrum och handelsområden.. Men folk har ju bilar och andra medel att ta sig fram.. Så trots idogt överklagande finns höghusen nu färdiga och uthyrda, kanske några månader sent, men dock nu nästan helt färdiga..
Snart flyttar också Lidens blommor o trädgård till sitt nya område där Biltema kommer och vi får se hur snabbt man agerar för bebyggelse där.. Bäst och smida medan det finns ett tryck.. Marknaden blir mättad nästa år spår boverket, får se om det gäller Lidköping där det inte har byggts så mycket..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...