tisdag 26 september 2017

Forskar fredag.

Då var det dags för ett evenemang i stan igen, av det mindre formatet visserligen men för en del kanske väl så intressant..
Det är på fredag 29-sep som den årliga vetenskapsfestivalen Forskar-Fredagen går av stapeln.. Kan tyvärr inte påminna mig ha sett detta innan..
På De la Gardiegymnasiet och Folkets hus kan elever, personal och intresserad allmänhet ta del av inspirerande föredrag och samtal med tre forskare, som på olika sätt forskar om digitaliseringen i samhället.. Kanske lite mer för de yngre man man kanske skall göra en koll..
– Det kommer att handla om robotar, dataspel och hur Twitter och Facebook påverkar journalistiken, berättar projektledaren för Forskar-Fredag Lidköping..
Tja om man traskar/cyklar Stenportsgatan fram under fredagen kanske man kan slinka in åtminstone på Folkets Hus, det var länge sedan man var inne där och kollade på bio där..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...