tisdag 26 september 2017

Dumheter i kvadrat.

Roligt för hela Skaraborg skrivs det, men inte lika bra för miljön. Nu ska evenemanget klimatkompensera för cruisingen som hölls..
Jösses, det är så man baxnar.. Det kommer inte att göra ett piss i havet denna hysteriska åtgärd.. Hela Sverige släpper ut UNDER två PROMILLE av världsutsläppet vad gäller koldioxid, så alltså detta som släpptes ut under Power meet cruisingen är alltså i princip nästa noll..
Men detta land erkänner sig miljö-muppeligans topp och tillsammans med media har man hjärntvättat svenska folket så man kan göra "grön skatteväxling" och få det att låta som om det hjälpte..
Nej kolla på vattentillgången i världen, regnskogen, mat försörjning, ventilation i skolor och äldreboende och sådant där vi ställs inför skarp fakta direkt.. Men dessa viktiga saker klumpas ihop i en enda klump där var och en vore betydligt mer viktiagre än koldioxiden vad gäller Sverige..

Inga kommentarer:

Sibylla får ny ägare.

 Från den 1 maj tar en 24-åring, som är bosatt i Skara, över Sibylla-restaurangen vid resecentrum i Lidköping.. Har varit där några gånger o...