tisdag 1 augusti 2017

Nu är det över för Hedvall.

Hedvall skriver på FB att han i all tysthet nu har gjort sin sista dag som kommunalråd i Lidköping efter 23 år.. Och det stämmer ju..
Ris och ros har naturligtvis delats hus till han men i det stora hela är det en godkänd period.. Nu kommer Jonas Sundström(var det väl?)in och kommer att sitta x-antal år, 23 blir väl svårt att slå men att putta bort S från tronen i denna stad blir svårt, mycket svårt..
Kanske det skulle behövas lite nya grytor som förändrade många år av samma politiska styre, det kan ha sina avigsidor..
En av frågorna Jonas Sundström förr eller senare får ta tag i är den om ett nytt inomhusbad och i vilken utformning det skall vara.. Ett pytte-bad eller ett vattenland, kanske något emellan.. Det är dags att låta maskarna i det gamla få vila i frid nu.. Och lappa och laga epoken ta slut..
Arkivbild.
Det nya kommunalrådet får även vara med och föra det prestigeladdade "Hamnstaden" till skarpt läge.. Och mycket annat för vår stad.. Först skall han och partivänner klara av nästa års val och det torde inte vara så svårt i Lidköping där man röstar på S av tradition..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...