fredag 7 juli 2017

Lugnt och stilla.

Nu finns facit för första dagen/kvällen för Power meet och man kan lugnt påstå att det blev definitivt inget kaos.. Talade med en anställd ute på Änghagens handelsområde som sade att det var väldigt dåligt med folk därute..
Måhända av anledning att det mer eller mindre hade målats upp en bild i media som inte stämde med verkligheten som gjorde att folk inte åkte ut..
Jag hade min cykel så det var inga problem alls, men troligen var det inga större problem med att ta bilen heller bara man inte försökte finna parkering i centrum..
Vet inte men tar man torsdagen som riktmärke lär det inte komma 20 000 bilar och definitivt inte 80 000 människor.. Var på torget på kvällen och i Stadsparken och det var väl bra med folk.. Men tydligen hade de kvällsöppna butikerna dåligt eller knappt inga folk alls..
Nu är det två dagar kvar så mycket kan hända men vädret blir tyvärr sämre så vi får se.. Men folk, ni kan nog utan större besvär ge er ut och göra det ni tänkt göra.. På lördag sista dagen kommer Jerry Williams och co då kanske det fylls lite med folk..
Var det detta som man gnällt för så borde man få andra tankar, det var hur lugnt och städat som helst, kanske belackarna stördes av musiken från bilarna.. Jag älskar den typen av musik..

Var som sagt på torget och i stadsparken minglade och tog lite öl och mat.. Gick några kronor men vad tusan.. En av de mest populäraste ställena på torget verkade vara de som sålde kött från vilt.. Dit var det kö hela tiden jag var där..

Även O'Learys, hade kommit fram från Tändsticken och tog som alla de andra 55 kronor för 33 cl och 75 för 50 cl.. Billigt är det inte men i detta land skall vi presumtiva alkoholister fostras i tukt och förmaning av "välmenande" politiker.. Då alkoholskatten är den mest betungande biten..

Och i stadsparken där än mer öl intogs lyssnade man en stund på Meduza nostalgi och det är aldrig fel..

Så början har varit mycket trevlig och förhoppningsvis fortsätter resten av veckan i samma stil.. Idag verkar tyvärr vädergudarna ha annat för sig, i alla fall de som är på solskenshumör.. Men ge er ut och kolla det är inte farligt..

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...