lördag 8 juli 2017

Andra dagen

Det blir en del om Power meet just nu, kan inte hjälpas.. Även andra dagen var jag framme i centrum och "minglade"..
Och nu var det ordentligt med folk som tittade på karavanen av bilar och var framme på restaurangtorget.. Men även de fasta restauranger/pizzor som låg i torgets närhet var välfyllda.. Kanske inte de ordinarie handlarna får så mycket av denna kaka så borde de som serverar mat/öl/vin få en bra bit av den..
En del fylla och därtill hörande händelser ökade polisens börda under fredagen, men var det någon som trodde att det inte skulle hända.. Löjligt var det att ordningsvakter gick omkring och tvingade folk att avstå från ett glas öl utanför serveringsstället när man t.ex. lyssnade på Meduza.. Dumheter i kvadrat men vi är ju i Sverige..
Personligen är jag mer än nöjd med detta evenemang, inget större kaos vad jag sett har inträffat annat än den massiv tillströmningen av människor.. Den som skrev att folk skulle fly staden fick ordentligt fel.. Nu återstår bara lördagen och då drar Jerry Williams m.m. igång på Rörstrandsområdet vilket borde dra lite folk.. Det blir nog säkert rörelse runt torget också dit man skall för tredje gången..
Sedan sänker sig tystnaden över stan och torget blir helt öde som vanligt så får vi se vad facit blir.. Man har väl fått bra lärdom om något mer större evenemang skulle komma och alltid kommer det väl några ordentligt efterkloka, miljömuppar t.ex..
Även om det inte ser ut att vara nästan knôkat i centrum på bilden så var det på många ställen så att man fick tränga sig fram.. Att leda sin cykel var inte att tänka på så man fick ställa den.. Det svåra var att komma ihåg var man ställt den..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...