tisdag 23 maj 2017

Evenemangens tid.

Som bloggen skrivit innan så denna sommar verkar evenemangen komma i tät följd.. Nu på fredag är det marknad på Nya stadens torg.. Den marknaden som köpmännen brukar ha och där man är mycket beroende av vädret.. Så har vi snart studenten också och de som har intresse där.. Nu kan man väl ta Bellmanfrukosten på solbryggorna..
Vet inte om någon motor-torsdag kommer emellan men sedan har vi International Street Market - Kulinarisk folkfest i Lidköping.. Den ser jag verkligen fram emot..
Man skriver på hemsidan: "Australiensisk känguruburgare, äkta spansk paella, franska ostar och mycket mer. För första gången besöker denna marknad Lidköping.Under 4 dagar, från torsdagen den 15 juni till söndagen 18 juni, kommer smakupplevelser från mer än 30 utställare och 15 länder att trängas på den norra parkeringen vid Nya stadens torg."
Sedan är det inte långt kvar till Power big meet något som jag verkligen ser fram emot.. Det evenemanget som kommer att locka fram många gnällspikar, en del befogat annat bara rent gnäll..
Så detta tenderar att bli en rolig sommar med flera evenemang till glädje för mage och sinne..
Så här såg det ut inne på Rörstrandsområdet förra gången vi hade ett evenemang med mat, kommer inte ihåg årtalet.. Även Torggatan och det lilla torget utanför där då Jysk låg fanns det mat-stånd..


Arkivbilder.

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...