torsdag 27 april 2017

Skaragatan rätas upp.

Vi kan läsa i lokalmedia att från den 3 maj till den 31 maj kommer reparation av stensättningen att göras på Skaragatan mellan Järnvägsgatan och Östergatan..
Man skall tydligen jobba på halva sidan åt gången, kanske för att inte allt för mycket störa handeln där.. För min del finge man gärna asfaltera hela skiten men det blev väl ett ramaskri.. Som det är nu så får man nästan hjärnskakning när man tar sig fram på gatan..
Och på denna tid som är till förfogande så lär det inte bli någon total omläggning och ingen politiker lär väl våga föreslå asfaltering.. Kanske man då också kunde ge gatan en snygg upprustning med bredare trottoarer som stråk, med utsmyckning av t.ex. blommor och annat..
Om det nu bara blir en omläggning av stenen så blir det samma tråkiga gata, visserligen kanske får man ingen hjärnskakning men den blir lika tråkig.. Vi får se..
Ingen kan påstå att Skaragatan ser inbjudande ut och blir det heller inte vid en renovering av guppen.. Något måste väl centrumivrarna ha i åtanke eller nöjer man sig med solbryggorna?
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...