lördag 8 april 2017

Lokal för uthyrning!

Ny lokal ledig i centrum. Det är den lokalen där för länge sedan låg en Electrolux butik, efter det fanns där en konsthall och nu sist en butik som sålde arbetskläder.. I hörnet av Källaregatan och N-Torngatan..
Nu vill AB Bostäder ha den uthyrd och man kommer väl att lyckas så småningom.. De har täckt fönstren så det pågår väl någon form av uppgradering där inne. Står inget om att det är ny hyresgäst på gång..
Alltid är det några tomma lokaler i centrum, butiker upphör och nya prövar lyckan. Man hör många rykten om butiker som går på röda siffror, det är en hård bransch därute och hyrorna är inte billiga. Hjälper inte med att centrumivrare med alla möjliga och omöjliga förslag vill begränsa handel ute i ytterkanterna. Kommunen kan/får inte heller gynna privata aktörer på marknaden, bara göra centrum attraktivt generellt.
Så har ni en bra affärsidé så finns det en lokal centralt att hyra i närheten av en parkeringsplats.. Hör av er till AB Bostäder..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...