fredag 7 april 2017

Terrordådet i Stockholm.

Även om inte direkt Lidköping är drabbad av terrordådet i Stockholm, kanske några Lidköpingsbor varit i händelsernas centrum.
Senaste är att en man är gripen som liknar mannen på bilden, en skall ha angivit sig själv om det är han som gripits har ännu inte bekräftats och sjukhusen säger att en har dött på sjukhus men fler kan ha gjort de ute på plats. Polisen säger att det är fyra stycken sammanlagt döda.. Men det kan ändras fort.. Och vi lär väl i media och på TV få till oss mycket information framöver..
Sedan får man se och höra massor av helt onödigt/upprepningar på tv och media, men det är väl deras sätt att hålla nyhetsflödet igång och intresset för sin egen media-form..
Mannen som då troligtvis är gripen..

Senaste: Om det stämmer som media uppger så: Den person som gripits, misstänkt för terrordådet i centrala Stockholm är en 39-årig man från Uzbekistan..
Mannen har på nätet uttryckt sympatier för terrorsekten IS. Fyra barns far uppges det. Om det är så hur fan tänkte han? Hans liv som far borde vara förbrukat och han skall låsas in för evig tid. Enligt SVT har en väska med sprängmedel hittats i den lastbil som körde in i en folkmassan..
Jag slutar där för det kommer in massor av nyheter som man omöjligt kan lägga in och man får bilda sig en uppfattning genom media.. Om man kan sålla bland allt relevant och/eller skräp i nyheterna som kommer.

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...