tisdag 11 april 2017

Kommunen kryper för byggentreprenörer.

Nu försöker kommunen blidka en del bostadsföretag att bygga på Sjölunda.. Inte för att jag förstår varför, om de inte vill bygga låt dem slippa.. Men släpp inte in dessa till de mer attraktiva områdena då heller.. Bostadsbolag som bara vill plocka russinet ur kakan skall hållas mycket kort..
Men det vill inte kommunen man väljer att anpassa sig så Lidköpings kommun går ut med en ny markanvisning av Regndroppen 1 i Sjölunda till byggentreprenörer enligt NLT..
Förra gången det begav sig så var vissa entreprenörer försiktiga och kräsna.. Orsaken skyldes på att området var för "stort"!! Och de stackarna ville inte ta riskerna i Sjölunda då man trodde att området inte var attraktivt nog för hyresbostäder.. Men attraktivt nog för folk att betala miljoner att bo där??
Detta gör att byggande fördröjs i kommunen och det verkar som kommunen tar på sig ansvaret.. Man borde som sagt lägga på minnet vilka det är som konstrar när de mer attraktiva områdena kommer på tal.. Men Lidköping kommun har aldrig varit känd för att sätta emot på denna punkten..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...