tisdag 11 april 2017

Kall påsk!

Aj skit, det verkar som om påsk följer traditionen att man måste palta på sig vinterkläderna igen, för det verkar bli skitväder..
Lite historik: Natten till påskaftonen den 4-april 1942 bjöd på rekordlåga temperaturer i Götaland och Flahult i Småland rapporterade då Götalands lägsta kända aprilvärde med -25,5°. Flera andra stationer i södra Sverige noterade denna morgon nya köldrekord för april, exempelvis Kalmar, Göteborg, Växjö och Karlstad. Stockholms värde på -11,5° blev ”bara” det tredje lägsta kända..
Det får vi hoppas inte upprepas i den globala uppvärmningens tid utan bara en liten kyligare vind. Snö är inte ovanligt i april men jag KRÄVER att den inte kommer.. Men tyvärr ni som skall ut under påsken så varma kläder är nog ett krav.. Runt 6-7 plusgrader spår Klart.se med den lägsta temperaturen på +2 grader och det gör att jag håller mig mestadels inomhus möjligtvis med något värmande för kroppen.. Kommer att finnas hemma i alla fall.

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...