söndag 16 april 2017

KappAhl i Skara

KappAhl skall förr eller senare till Skara har man bestämt men det finns inga lokaler där man vill etablera sig.. I centrum fann man inget av värde, — Vi är inte så jätteintresserade av cityläge, säger etableringschefen på KappAhl och inte heller på andra våning i Julahuset då man vill ligga på markplan..
Det kan bli så att man väntar på att det byggs kanske någonstans runt Julaområdet.. Området runt COOP har också nämnts.. Bert Karlsson menade att KappAhl måste till centrum annars är centrum slut.. Så drastiskt är det nog inte..

I Lidköping ligger KappAhl på Framnäs köpcentrum mitt emot ICA Hjertberg, där har man nyligen fräschat upp delar av KappAhls lokal.. Så någon central placering finns inte här heller där har vi HM varuhuset och Cubus plus en drös av andra mindre klädbutiker..
På tal om Framnäs köpcentrum så har man därifrån förhoppningar om nya hyresgäster i det röda tvåvåningshuset där EM möbler en gång huserade.. I maj tror man det skall vara klart vilka som kommer, förhoppningsvis ingen mer klädaffär det finns tillräckligt på området, Rydéns och KappAhl är två..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...