söndag 16 april 2017

Att banta eller inte banta det är frågan.

Nu kommer snart den tiden då media blir fulla av bantningsmetoder så vi kan se slimmade ut vid badstranden.. Inte mina problem då jag avskyr att solbada och befinner mig mycket sällan vid stranden.. Då är en avkopplingsstund på bryggorna t.ex. nere vid småbåtshamnen betydligt mer rogivande..
LCHF, Medelhavskost you name it är någon promille av alla de råd vi får, när det handlar om att vi skall inte håva in mer i kroppen än vad vi kan pressa ut.. Så var beredda på massiva attacker både från mediaskribenter och reklamidkare om våra kroppar där man har slanka förebilder med härliga kroppar..
Och visst tusan kanske man kutar förbi spegeln i hallen utan att snegla i den när man är halvnaken, men va tusan, har man inte någon "bantarkaraktär" då är det bara att fortsätta att låta bli spegeln halvnaken..
För dem som har motivationen finns det redskap i det fria även om det inte är så många så man kan hålla uppe flåset.. De finns i höjd med Framnäsbadet intill Vänerkanten.. Så om ni orkar då.... Men först skall det satans kalla påskvädret vara över..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...