måndag 17 april 2017

Inte bara i Lidköping.

Vid återvinningsstationen på Lantmannavägen i Trollhättan råder ett fullständigt sopkaos. Skräp i drivor, kläder på marken och en död killing ligger bredvid containrarna skriver ttela..
Nu är jag inte så mycket vid våra container-stationer här i stan men ibland så cyklar jag förbi och man kan inte påstå att det råder bra ordning.. Men på vissa stationer så är det inte mycket att anmärka på utan man verkar att respektera..Nu har vi en bra och snabb återvinningscentral(Kartåsen) för dem som har bil, så bara man gör sig besväret..
I Trollhättan kan städbolaget om man får tid kolla över de påsar som slängts utanför containrarna och hittar man t.ex. någon adress blir det polisanmälan, vet inte taktiken här i stan.. Var det inte för flera år sedan vi hade en sop-polis här i stan som hade som uppgift att kolla efterlevnaden.. Det kunde inte varit något trevligt jobb..
Inget dött djur här men väl container som inte tömts vilket borde vara en förutsättning för att det skall fungera.. Här vid Fredrikdalsskolan.. Har sett ett piano vid stationen på parkeringen utanför Drömstam/Framnäs..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...