torsdag 13 april 2017

Grannar ogillar förläggning.

En ansökan om att inhysa flyktingungdomar i en lokal på Brantabäcksgatan stötte på patrull bland grannarna. Etableringen beskrivs som en olägenhet..
– Vi har inte alls haft de bekymren runt våra boenden som de är oroliga för, säger Marianne Olsson enligt NLT..
Jaha? Hon har bott i närheten av dessa flyktinghem!! Eller är det en uppskattning från kommunens politiker och tjänstemän?
Men det är väl bara att göra som vid De la Gardie Park, bara köra över de klagande och låtsas som det inte vore något.. Ty vad väger grannars syn mot den godhet som detta utstrålar!! Nästa fas är väl att anklaga dessa som klagar för något..
Det skrivs något om att "Ansökan återtogs", om det gäller detta ärende.. Återstår väl att se..

Myndighetspersoner har genast en "dom" klar när folk har egna åsikter och den klingar som vanligt:
"– Jag tror de här yttrandena beror på människors rädsla och att man inte alls känner till hur verksamheten går till. Vi har inte alls haft de här bekymren runt våra nuvarande sex boenden. Några klagomål om stölder, trakasserier av flickor, skadegörelser mot grannar har inte kommit till vår kännedom."
Lät det inte något liknande när debatten om vår akutmottagning pågick som starkast att "folk skall hålla käft för de är inte insatta i problemet, det är bara vi som jobbar med det hela som vet".. För att översätta från myndigheternas fikonspråk till klar svenska..

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...