måndag 6 mars 2017

Lidköping husbilsvänlig?

I Lidköpingsnytt kan vi läsa: "Nu har Husbilsklubben sedan ett par år delat ut utmärkelsen Sveriges Husbilsvänligaste kommun. Lidköping är en av de fem kommuner som nominerats.." Frågan är vad det är värt..
Kritik har framförts rätt eller fel vet jag inte mot denna "klubb" att den är ett spel för inbördes galleri.. Där citat
"Hittills har klubben inte åstadkommit något positivt för husbilsintresserade i landet. De få utspel som gjorts har förr stjälpt än hjälpt de husbilsintresserade. "
Men ni får avgöra själva om detta. Även om denna hemsida är i princip anonym så betyder det inte per automatik att det är fel.. Men även om det är fel så tror jag inte betydelsen av denna eventuella utmärkelse har någon större inverkan på stan, de som kommer hit vet redan vad som finns i form av fördelar för husbilar.. Vi har ju Kronocampingen som är suverän för dessa..
Något annat skall väl inte till, inte av skattemedel i alla fall för speciellt husbilar.. Men det är inte fel att vara en husbilsvänlig stad eller vänlig överhuvudtaget...

Inga kommentarer:

Framtiden med pension

Läser en del åsikter om pensionen att vi skall göra si eller så.. Klarar du av det så det viktigaste är att arbeta ett helt arbetsliv och ...