fredag 10 februari 2017

Sportlov

Nu närmar sig sportlovet och då dras det igång aktiviteter. För dem som stannar hemma har kommunen aktiviteter. Andra fixar på egen hand och däribland ligger resa till skidbacken..
Här finns ju ingen snö och så är ju inte Kinnekullebacken öppen och inte heller Lunnelid Råda där snön lyser med sin frånvaro. Kanske Rådaspåret är öppet för dem som vill motionera utan skidor såvida man inte har preparetat där med snö..
Men flera lär dra till de skidbackar som garanterat har åkbara pister och är av det större formatet.. Några kanske slår på stort och drar till Alperna eller något.. Men de flesta väljer nog backar i Sverige eller Norge..
Man har listat de fem backarna som är populärast:
1. Sälen.
2. Trysil.
3. Skeikampen.
4. Idre Fjäll.
5. Stöten.

Medan andra inte är intresserade av andra aktiviteter än en spel-konsol eller att slappa. Gör inget destruktivt av ledigheten bara, det är inte hållbart i längden..
Badhus har vi ett, men är knappt värt namnet.. Då får man dra till Skövde eller Vänersborg och där lär det vara knökat..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läste på nlt en rubrik att 2 st lekland skulle öppna vet du ngt om det?

Leif Johansson. sa...

Hej.
Nej inte mer än vad som stod och det verkar ligga hos kommunen då inte områdena är avsedda för dylik verksamhet. Men att det kommer något är nog helt säkert.
Hälsningar Leif.

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...