onsdag 1 februari 2017

Solbryggorna.

Lagom till våren kommer det att finnas solbryggor i Lidan. Nedanför torgbron, på både gamla och nya stadens sidor kommer de två bryggorna att placeras enligt upgifter..
Man påstår att bryggorna är något som efterfrågats av många Lidköpingsbor under lång tid. Nu kommer de att finnas där och ge alla möjlighet till en skön avkoppling i solen. En utveckling för staden sägs det..
Undrar det jag.. visst kommer det att sitta folk där men om det blir så mycket utveckling för stadskärnan vet i tusan.. Under den varma årstiden finns det mycket i Lidköpings närhet att välja på både vad gäller natur och bad.. Skulle det med den konkurrensen göra att centrum utvecklas av solbryggor? Tillåt mig tvivla..
Men klart sämre blir det inte bara det inte blir ett tillhåll för nedskräpning och diverse störande element på kvällar och nätter..
Nu är det igång och vi har väl facit till hösten, i alla fall blir det första bladet skrivet.. Så får man hoppas att kajkanten är stabil..
Nu har i alla fall arbetet kommit igång som sagt på vinst eller förlust.. Om det efter viss tid och vissa dagar det öde torget drar mer folk..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...