måndag 13 februari 2017

Ny scen i Lidköping?

Nu verkar det vara på tapeten igen, tugget om en scen i Lidköping.. Och åter är det på tal De la Gardiegymnasiets aula som i framtiden kan bli Lidköpings nya scen.. Men ännu bara på pappret, man har fått en möjlighet genom ett renoveringsbehov av aulan på De la Gardie.. Men det får inte kosta för mycket och hur det är med den biten man talade om förra gången det kom på tal med en scen i Lidköping att vi inte skulle konkurrera med Vara vet jag inte..
Har för mig att det även talats om en scen här i Vestas gamla gjuteri som fortfarande står där anskrämligt, men det förkastades väl, konkurrens med Vara och för dyrt..
Arkivbild.

Blir det en tillbyggnad för större yta och mer platser så får vi vänta i ca två år och det har väl ingen trott något annat.. Först måste ju politikerna se om det blir pengar över efter det nya reningsverket antar jag..
För pengar till nöjeskontot är svårt det se.. Badhus och ny scen det kan vi ju dra till andra orter för att uppleva, vem vet kanske politikerna strävar efter platsen som Sveriges tråkigaste kommun.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...