onsdag 18 januari 2017

Inget trygghetsboende.

Nej något trygghetsboende tycks det inte bli i gamla Skattehuset där för tillfället polisen huserar, det kan förpassas till ytterkanterna av stan såsom Lidåker och ute i Vinninga där inga affärer finns i omedelbar närhet..
Men skit samma då, nu skall man anpassa huset för unga(studenter) skrivs det och tvåor och treor för den ordinarie bostadsmarknaden.. Det går väl an, men AB Bostäder även gamla vill gärna ha närhet till butiker och livsmedelsaffärer.. Gärna med trygghetsboende typ som finns bakom Biblioteket.. Där många ville bo..

Höghus på Åhlénsparkeringen och norr om Kopparporten kan vi läsa att någon arkitekt tycker är bra.. Vet inte vad han menar med höghus men för att utnyttja mindre utrymmen så.. Men tar man bort två relativt stora parkeringar måste de logiskt ersättas om man inte tillhör MP, för annars försvinner ett stort kundunderlag för centrum.. Hur ideologiskt gångbart ett bilfritt centrum än verkar vara för vissa..
Men det är decennium fram till det, minst ett i alla fall.. Skattehuset däremot skall väl inte dröja mer än något år kanske drygt det innan det blir aktuellt för hur det blir.. Vilka sänker sig AB Bostäders nåd över och får bo i ett av stans attraktivaste lägen?
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...