måndag 16 januari 2017

Bedragare i farten igen.

Boende i Skaraborg har fått besök av förmodade bedragare som utger sig för att vara fibertekniker, skriver Skaraborgs Läns tidning.. Nu går Lidköpings kommun ut med en skarp varning..
Lidköpings kommun har fått flera uppgifter om att personer som utger sig för att vara fibertekniker har försökt att sig in hos privatpersoner.. Inte en chans att en sådan kom in hos mig, hade jag inte något fel på t.ex. uppkopplingen och beställt det själv då hade de inte kommit in.. Inte genom att jag släppte in dem i alla fall..
Det är otroligt vad det försöks med bedrägerier på många håll, på många ställen via cyberrymden och direktkontakter typ uttagsautomater, ficktjuvar och mycket annat så försöks det..
På mig verkar det som det är värre nu än förr, vet inte om hårdare straff hjälper, men en effektiv polis skulle hjälpa som har rätt att ingripa och har folk till det.. Samt att inte bara utredningar läggs ner..
Vet inte om patrullerande polis skulle avhjälpa men nog ger det en viss "skyddad" känsla.. Hur många gånger ser vi denna bild?
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...