söndag 23 oktober 2016

Söndagsmiddag ute?

Äta ute? Vet inte hur många som är öppna en söndag, pizzeriorna möjligtvis och hamburgerrestaurangerna.. En del äter väl lunch ute när man arbetar andra har kanske med sig matsäck eller kanske bara smörgåsar under dagen..
Där är vi nog väldigt olika och ofta beroende på var och hur vi arbetar, många har inte raster så man hinner ut och andra vill helt enkelt inte äta ute, för dyrt kanske..
Men för dem som vill råder det i denna stad definitivt ingen brist på ställen att äta på.. 58 stycken finns med och då vet jag att flera saknas.. Tripadvisor har en sida där folk få ge privata omdömen om en del restauranger i Lidköping, kanske ingen professionell bedömning men möjligtvis en fingervisning.. Bästa är att skaffa sig en egen uppfattning, bemötande av personal hör också till bilden..
Som sagt Tripadvisor har listat restauranger, men alla är inte renodlade restauranger och någon som Hvita Hjorten finns inte i Lidköpings centralort.. En del är vad jag kan se rena fikaställen även om de har räksmörgåsar.. Och jag såg inte O'Learys på listan, kanske för nyöppnad.. Burger King öppnar snart också..
Här är 58 stycken.. Och det skall väl vara större delen av detta bestånd även om alla inte finns med, O'Learys och lite pizzerior t.ex.. Samt kommunens alla Seniorcenter där mat serveras för dem från 65 år, till rabatterat pris..
Mat/fika ställen Lidköping..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...