torsdag 14 april 2016

Reningsverkets placering

blev väl ingen större sensation, genererar knappast något Nobelpris.. Det blev som de flesta trodde, det föreslås byggas tillsammans med ny elstation vid Ekestubben. Det är nära Hovbyfältet.. Nu är det bara resten av byråkratin kvar så kanske de första husen i Hamnstaden står klara om ca sex år... Men men, nu skall detta förslag från tjänstemännen tragglas av politikerna(hösten), sedan skall en kostnadskalkyl tas fram.... Undra om Hamnstaden blir färdig innan 2030 :-)
Du har troget tagit emot mycket skit, men nu är det dags för dig att sluta med det, vila i frid.

Här kommer i framtiden Lidköpings reningsverk att ligga, man flyttar lukten från det prestigefyllda Hamnstads-projektet för andra att lukta på.. Men de skall bli övertäckta så det kanske inte blir så mycket lukt.. Men då kunde man väl gjort samma sak med befinligt reningsverk? Här ungefär blir placeringen.

Det kommer att fodras flera kilometer ny ledningar till detta reningsverk så firmor som sysslar med detta samt grävmaskinsfirmor gör er redo för anbudsräkning.

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...