fredag 16 november 2012

Polishuvud i sanden.

Nu är det polisledningengs tur att köra med SAS flygbolags taktik och hota om nedläggning. Denna gång är det inte bara Lidköping som skall drabbas utan även Skövde.
Det är polisområdeschef Johnny Calvin som är exekutor å statens vägnar. När polisförbundet inte kommer överens med staten i MBL förhandlingar om hur tjänstgöingslistan skall utformas så drar polisledning till med samma taktik som SAS. Antingen följer ni våra direktiv eller så nedläggning.
Och NATURLIGTVIS kommer inte narkotikaspaningen bli lidande, man kan ju samarbeta med länskriminalens narkotikarotel i Göteborg och låta narkotikaspaning ingå som en del av insatserna för vardagsbrottslighet.
Funderar på om han tänkt på hur korkat detta låter och är? Som amatör kan jag tänka mig multum med problem här när man byter ut personal specialutbildad på plats mot personal från annan ort(Göteborg). Och lägga på dem som sysslar med vardgsbrott ännu en börda. Grattis till er som ägnar er åt narkotika relaterade brott i Skaraborg...
Detta är dumt nog att komma från högsta hönsen i en polisledning.
Polis, var god dröj...

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...