onsdag 21 november 2012

Curt Linusson fullmäktigeledamot!

Ett lite ödets nyck ser det ut som. När en Sverigedemokrat lämnar staden och därmed kommunalfullmäktige så lämnar det ev dörren öppen för att högerextremisten Curt Linusson kommer in i fullmäktigr skriver NLT.
Han var nära att komma in innan med sitt eget parti, Skaraborgs svensksocialister, men det saknades ca 60 röster.
Han var med i Nationalsocialistisk front, senare Svenskarnas parti konkurrenter till Sverigedemokraterna och är nu på väg in på ett Sverigedemokratiskt "mandat", för att personer skrev honom på listan till SD vid valet. Vilket gjorde att Länsstyrelsen meddelar att han står på tur.
SD:s kvarvarande representant i Lidköping är väl inte helt glad över att få en vilde intill sig i stolen och funderar på hur han skall ställa sig, om han skall sitta kvar.
Men så är det nu ställt i en demokratisk ordning, man kan inte utesluta människor som följt val-lagen för att man inte gillar vad de gör, det är bara att vänta tills nästa val såvida det inte löser sig innan på något annat sätt. En enda person kan möjligtvis ställa till med fysiskt bråk på de politiska mötena, men knappast någon ändring i den politiska kursen.
– Valsystemet ser ut som det gör, det är en följd av att vi inte hade stängda listor säger SD. Det är uppenbart att det här var någon slags kupp, fem nazister skrev samma namn för att försöka få in honom bakvägen, enligt samma källa.
Det blev som förväntat när Länsstyrelsen hade kollat färdigt. Linusson från Järpås utanför Lidköping tar plats i fullmäktige för Sverigedemokraterna och blir därmed "vilde" i Lidköpings politiken. Sådan är lagen och så får det tydligen bli...

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...