onsdag 15 november 2023

Skratta eller gråta?

 Då tänker jag inte på den livsmedelsbutiken i kommunen som sålde livsmedel som hade gått ut för länge sedan, något jag alltid kollar på, datum...

Nej jag tänker på turerna med vårt badhus tar en runda till nu är det åter❓ Folkets Park som man har på agendan.. Vet inte om det planerad fördröjning av ett nytt badhus eller om det är så jäkla tungrodd byråkrati medveten eller omedveten som gör att det blir ett tjafsande fram och tillbaka.

"Ett konsultföretag har undersökt riskerna med ett badhus som ligger granne med en industri. I utredningen pekas järn- och stålgjuteriet E Sabel ut som den egentliga riskfaktorn. Brand och spridning av giftiga gaser är ett riskscenario där avstånd till en kommunal anläggning för allmänheten är ett måste."

 Har inte Framnäs utomhusbad varit i dess närhet hela tiden ❓Har inte Framnäs IP varit det också❓

Konsultföretaget har tydligen inte varit inblandat innan, eller⁉️

Ska bli intressant och se om man får uppleva när spaden sätts i jorden för denna begynnande "långbänk" om det är för att man inte vill bygg mer än el liten pöl utan extra för ungdom att leka i.. Man behöver tid att förbereda allmänheten för att bygga i det billigare lilla alternativet "vi kan ju åka till Skövde" sade ett kommunalråd i Lidköping..

Får se var man tränger in ett badhus vid Folkets Park och vilket utrymme man tänkt sig, om man nu gör det.. Kan komma nya förslag..  Det har funnits en bild på tänkt badhus men när ett nytt om till stan då var snålheten där, är ju inget nytt reningsverk.



1 kommentar:

Geddfish ♥ sa...

Jag läser alla dina inlägg, super duper. Bra att du tar itu med problemen även om de kvarstår. Du skrev nyss att du inte fick några kommentarer. Jo, du har fått en från mig en gång i pandemin om en vaccination 😀

Jag bor ju invid den berömda skränparkeringen vid det nerbrunna spektaklet Läckögrillen. Där lovade kommunen nybyggnad av hyresrätter. Ingenting händer mer än fortsatt väsen av EPA.

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.