söndag 12 november 2023

Hölassens tid.

Då har det gått nästan fyra dagar sedan man fick sin dubbla vaccinering mot covid och säsonginfluensan och hittills har det inte kommit några biverkningar, får hoppas det fortsätter så..

Om det sedan hjälper mot det som det är tänkt för kan man bara hoppas på, finns inte mycket mer att göra.. För att låsa in mig i lägenheten igen vill det till mycket för.. Att ha blivit utsläppt på grönbete då är det svårt att tvingas in igen..  En väldigt svår vinter kan vara en orsak till att man åter får börja beställa hem mat för leverans..

Då får man tänka tillbaka på den tid som spoling åkte med på hölassen och hade föga bekymmer mer än de allmänt vardagliga.. Men de var få uppe på hölasset..


Arkivbild.


1 kommentar:

NOVELTY sa...

Hallå; Är du i behov av ett akut lån? Jag heter Emily's Janssen, jag är låneansvarig och finanskonsult på Novelty Finance. Det har kommit till min kännedom att privatpersoner och företag har så svårt att få lån antingen från banker eller andra finansiella institutioner. Mitt företag (Novelty Finance) är här för att tillhandahålla och hjälpa dig med det lån du behöver

Oavsett om du vill ge din livsstil ett lyft eller om du har en oväntad utgift att ta itu med, är ett lån från NOVELTY FINANCE det kostnadseffektiva sättet att få det att hända.

NOVELTY FINANCE är flexibel: du kan låna upp till fem miljoner euro (5 000 000,00 €), med lämpliga återbetalningsperioder från 6 månader till 30 år. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av privatlån, företagslån, bostadslån och skuldsaneringslån som kan anpassas för att passa dina förändrade behov och omständigheter till en ränta på 3 %.

Vad du får:
 Omedelbar tillgång till dina pengar efter godkännande
 Konkurrenskraftiga räntor
 Flexibla återbetalningsvillkor
 Möjligheten att betala av ditt lån snabbare (extra betalningar minskar lånebeloppet)
 Enkelt godkännande om du behöver ytterligare medel
 Din första återbetalning av lånet börjar om sex månader efter godkännandet.

Hur man ansöker:
Att ansöka om lån är snabbt och enkelt!
Företag eller privatpersoner som är intresserade av att ansöka om ett lån med Novelty Finance och behöver mer information om låneerbjudandet, bör SKICKA ETT E-POST till: noveltyfinances@gmail.com

Villkor gäller.

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.