torsdag 1 december 2022

Det var väl då fan!!

"Det blev inga konkreta sparförslag som klubbades av Skaraborgs sjukhusstyrelse under onsdagen. Men en oenig styrelse beslutade att sjukhusdirektören nu får fria händer att föreslå förändringar av själva strukturen på sjukhuset..
Frågetecken kring om det kommer att påverka akutverksamheten i Lidköping kvarstår.."

Det är nästan så man undrar om det finns en ondska i denna styrelse ett slags mobbing system mot anställda/patienter på vårt sjukhus och säkerligen mot andra sjukhus också..
Inte en jäkel vågar tala klarspråk utan man hänskjuter till en Skövde baserad byråkrat som sällan lämnar sitt kontor..
Någon som tror detta är för fotfolkets bästa? Kanske det finns någon byråkrat som tror det som inte behöver resa lång för vård.. När man vunnit utnötningskriget och man har förvandlat vårt sjukhus till en förvaringslokal efter eller innan stordriftsbesöket då kanske man är nöjd såvida man inte vil sälja hela området till Lidköping kommunpolitiker som tror at folk vill flytta hit, en stad utan relevant sjukvård..
Att komma med förslag om eventuell nedläggning av vårdplatser och akut/IVA det är det som det mellan raderna handlat om har ALLTID gjort.. Vårt sjukhus lämnar man inte ifred utan att det har blivit en "förvaringslokal" åt stordriften dit man skall "bussa" alla även de akut sjuka.. Fan vet om de inte vinner utnötningskriget mot oss det är bara jobbigt att ens skriva om det..

Inga kommentarer:

Styrräntan höjs.

"För åttonde gången i rad höjs styrräntan. Precis som väntat höjer Riksbanken med 25 punkter till 4 procent. Den skenande inflationen,...