torsdag 6 oktober 2022

Lackar mot doppardagen.

Nu är vi en bit inne i oktober och på sina ställen försöker nog nu olika handlare att locka folk till "julköp"..
Har väl alltid varit så att julen är en av tiderna som man behöver få lite fart på omsättningen för att slippa röda siffror i bokföringen..
Undrar om kommunen sätter upp juldekorationer i år när man skall spara el.. Man kan väl inte spara oss till depression! Kanske ökar köplusten hos folk också..
Men nu är det ett helvete för många som har varor att erbjuda vissa mer än andra.. Äta måste vi göra så att livsmedelsbutikerna går säkert runt bara kanske att en del varor blir för dyra för oss..
Sedan kan man undra om denna jul får den julstämmning som skall infinna sig vid denna tidpunkt, folk kanske har fullt upp med att "leva" än att komma i stämning.. 😢 Covid-19 är kvar för att dämpa ner oss fast vi kanske inte är lika rädda för tillfället..
Får se om ens TV kan lätta upp det.. Kalle Anka har väl redan börjat att dala.. Har då Karl-Bertils-julafton kvar sin magiska inverkan? Förra julen då pandemin var på tapeten hade jag i alla fall behållning av Karl-Bertil en stund..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...