tisdag 9 augusti 2022

Deckare.

Är en ganska flitig tittare av deckarserier tyvärr har de svanska gått och blivit mer av någon form av sociala draman med mer eller mindre psykotiska poliser så man undrar om filmen är en deckare eller en social film om samhället..
Har på senare tid följt "Morden Midsommer" som varit till största delen befriat från psykiskr störda poliser och ägnat sig år det deckaraktiga det som i alla fall jag vill se.. Tyvärr är det numera endast repriser av denna serie..
Såg en film-kritikers lista på "mordserier" och i vanlig orddning inget för mig då det speglade an på till största delen sociala problem och som sagt kan se dessa filmer också men är det en typ av deckarfilm så skall det fan vara en deckarfilm.. Inget går up mot en spännande intrig med deckare som är vad de utger sig för en undersökande polis utan en massa sociala problem.. Som gärna har hjälpmedel till hands..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...