tisdag 2 februari 2021

Populärt område

 Verkar som om området "Kartåsen" fortsätter att vara eftertraktat både för industri och butiker.. Läser man lokaltidningen så står det att Volvo(Lidbil) kastar ömma blickar mot området utan att ännu tagit ställning..

 Vet inte om man"bokat" en form av förköp det borde man väl om man vill ha ett speciellt läge det har andra företa gjort..

 Det har varit aktiviteter ute på Kartåsen och kanske är det ännu har inte kollat där på länge då man är mer eller mindre bunden vid hemmanen..

Men nog blir/är detta område det absolut hetaste i stan vad gäller arbetstillfällen och det kommer mer och mer handel.. Biltema var ett stort tillskott men tyvärr har pandemin satt käppar i hjulen över hela linjen med handel.. Kanske internethandeln går bra tyvärr skapar den arbetslöshet i många kommuner då man lägger ner som H&M gjort/gör..

Men Kartåsen verkar överleva.. Förra året och året innan kunde man se grävskoper och grundläggningar lite här och där på området.. Sedan dess har det tillkommit fler intresse-förfrågningar, bland annat Jula..

  Arkivbild.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.