söndag 23 februari 2020

Sjukhusets framtid i Lidköping.

Jaha ja..... "Tillväxt Lidköping släpper inte taget om sjukhusets framtid i Lidköping. En arbetsgrupp har bildats med fokus på sjukvården..
– Allmänheten i Lidköping ska veta att vi driver den här frågan, säger ordförande.."

Det är väl bra.. I alla fall jag har räknat med att ett starkt intresse från er eftersom ni går under "Tillväxt Lidköping" och ingen tillväxt utan ett väl fungerande sjukhus.. Kommunpolitikerna som man ibland undrar om de sover en Törnrosa sömn i frågan..
Vi har ju läst insändare från lokala partier vars företrädare i sjukhusstyrelsen vill åderlåta vårt sjukhus.. De skriver som om de inte vore från samma parti..
Men under över alla under om jag läste rätt så har man nu börjat vakna till och ser att en flytt av avdelningar från medicin skulle kosta mer än vad de smakade..
Hittar inte uppslaget men om det är så borde man väl tagit till sig detta underlag innan man gick ut och skrämde upp personal och allmänheten..
Hur länge detta lugn varar får vi se, alltid någon byråkrat med sjukhusdirektören i spetsen kommer väl att hitta något till stordriftens fromma..

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...